Akár a tartós hasmenés sem okoz mindig végbélproblémákat.

Hasmenés aranyér nélkül

Hogyan kerülje el az aranyér kialakulását hasmenéskor?

Felvilágosító, tanácsadó online kurzus

A kurzusban a videóleckéken kívül, a könyvet, megértést segítő, könnyen követhető, letölthető, képes, szöveges tájékoztatókat, listákat, a könyv és a kurzus hanganyagát is megkaphatja.

Szeretettel üdvözlöm!

Dr. Bánfalvi Péter vagyok,
aranyér szakértő, a többszörösen is
Az év magánrendelője díj nyertes Aranyér Központjaink vezető proktológusa.

Csapatommal arra törekszünk, hogy jobbá tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával Aranyér központjainkban és felvilágosítás, tanácsadás segítségével az interneten.

Igen népszerű szakmai, felvilágosító blogot, az Aranyér Blogot vezetem a végbélbetegségekről, amiben a cikkekkel kapcsolatban sok ezer kérdésre is válaszoltam már. Segítettem Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja aranyérrel kapcsolatos információinak elkészítésében. Tájékoztatóimat Magyarországon minden ezredik ember olvasta már.

Egyszerű tanácsok betartásával meg tudja előzni
az aranyér kialakulását vagy rosszabbodását hasmenéskor?

 

Miután proktológiai rendeléseimen már több, mint tízezer pácienssel konzultáltam, tanulmányaim mellett rengeteg személyes beszámolót hallottam a panaszok kialakulásának és fokozódásának okaival kapcsolatban. A történetek egy része természetesen a hasmenésről szólt, és mindenki úgy vélte – köztük régebben én és valószínűleg Ön is –, hogy a hasmenésnek kivétel nélkül következménye a szenvedés.

Viszont a hasmenéses történetekben nagyon sok hasonlóságot vettem észre egyéb végbélbetegségekben szenvedőkével. Rájöttem, hogy hasmenés nélkül is előjöhetnek ugyanazok a problémák, tehát nem biztos, hogy csak az „extra” végbélhasználat okozza a panaszokat.

Azt találtam, hogy leginkább a hibás székelési reakciók, szokások, és nem pedig maga a hasmenés okozzák a panaszokat. És ha ezeket képesek vagyunk elkerülni, úgy a panaszok is kisebb valószínűséggel jelentkeznek.

A könyvben és főleg az online kurzusban ezért érthető és egyszerű segítséget kap arról, hogyan ismerheti fel és kerülheti ki a hibás reakciókat, és hogyan tanulhatja meg, valamint alkalmazhatja a helyes válaszokat.

Pácienseimet kértem meg, és közülük több százan véleményezték az alábbi tanácsokat, és a lelkes, pozitív véleményeket olvasva éreztem meg azt a felelősséget, hogy kötelességem ezeket nyilvánosságra hozni.

Az könyvcsomag tartalma

N

Hasmenés aranyér nélkül című könyv

A letölthető könyv inkább a hasmenés okozta végbélproblémák folyamatának megértésére helyezi a hangsúlyt, a mélyebb megértéshez kitűnő kiegészítése a kurzusnak.

Az olnine kurzus alapcsomag tartalma

N

Hasmenés aranyér nélkül című online kurzus

Az 50 leckében, melyek inkább a megelőzés gyakorlati megvalósítását segítik, hangosan és szöveges átirattal is elmagyarázom a diákban szereplő ábrákat és a legfontosabb tartalmakat.

Az online kurzus Prémium csomag tartalma

N

Hasmenés aranyér nélkül című könyv

A letölthető könyv inkább a hasmenés okozta végbélproblémák folyamatának megértésére helyezi a hangsúlyt, a mélyebb megértéshez kitűnő kiegészítése a kurzusnak.

N

Hasmenés aranyér nélkül című online kurzus

Az 50 leckében hangosan és szöveges átirattal is elmagyarázom a diákban szereplő ábrákat és a legfontosabb tartalmakat.

N

Képes, szöveges tájékoztatók, listák

Gyors segítség éles esetben, könnyen megérthető listák, hogy mikor, mit csináljon pontról pontra, letölthető formában.

N

A Hasmenés aranyér nélkül című hangoskönyv és kurzus hanganyaga

Menet közben is segítség, hogy a könyv és a kurzus anyagát meg tudja hallgatni.

” Jó lett volna, ha nagymamám, édesapám és én is olvastuk volna ezt a könyvet. Mind érintettek vagyunk a problémában. Akkor talán a gyermekeim elkerülhették volna, hogy folytatódjon ez a borzasztó családi \örökség\.

Németh Andrea

„Rendkívül érthetően, beteg centrikusan van megfogalmazva. Minden részében érezhető, hogy egy olyan EMBER írta, aki komolyan is gondolta ezt a nagyszerű hivatást, valójában számára a beteg a fontos. KÖSZÖNÖM!”

Erika

„Jó szívvel ajánlom a könyv elolvasását mindenkinek, a panaszokkal rendelkezőknek azért, mert Dr. Bánfalvi Péter tanácsai segíthetnek a panaszok megszüntetésében. A panaszokkal nem rendelkezőknek, azért lenne érdemes elolvasni a könyvet, mert a tanácsok betartása által meg lehetne előzni a problémák kialakulását.”

Kissné Dani Ilona

„Hiánypótló ismertető! Számos praktikus és részletes tanács, hogy a sokunk életét megkeserítő altáji gondoknak elejét vegyük. Esetleg, ha már baj van, könnyebb legyen a gyógyulás. Olyan kérdésekre ad őszinte válaszokat, amilyeneket fel sem merünk tenni az orvosi rendelőben. Vagy csak igen kínosan, feszengve! Érthető. Ki szeret hasmenésről, az azt követő székrekedésről és egyáltalán, a vécézési szokásairól beszélni? Most kérdezni sem kell. Csak elolvasni a válaszokat.”

Nagy Ottilia

Miről is szól a könyv és a kurzus?

Más hangsúllyal, a könyvben több elmélettel, az online kurzusban több gyakorlattal a következők szerepelnek:

Először tisztázzuk a fogalmat.

Egy kis egészségügyi áttekintő.

Vannak köztudott közvetlen, és közvetett okok is.

Sajnos, sokféle probléma kialakulhat, nem mindegy, mivel kezeljük ezeket.

Akár szorulás, állandó székelési inger is maradhat a hasmenés elmúltával is.

Lehet, tudott már néhányról , de a lényeget eddig nem hallotta, vagy pont ellenkezőleg gondolta.

Hasmenés aranyér nélkül

Hogyan előzze meg az aranyér kialakulását hasmenés esetén?

Csomagárak, pontos tartalmak

Megelégedettségi,

365 napos, 100% pénzvisszafizetési  garancia!

Amennyiben az online könyv és a kurzus anyagával nem lenne megelégedve, 365 napos  pénzvisszafizetési garanciát vállalok rá!

Elég lesz a vásárláskor megadott email-címéről kérnie, akár indoklás nélkül, és mi visszafizetjük a csomagok árát Önnek.

2020 © Minden jog fenntartva! Dr. Bánfalvi Péter – Általános szerződési feltételekAdatkezelési és cookie tájékoztató